Video: wat is een Next Level Dokter?

Ontdek meer over Next Level Dokter en wat het betekent om als arts midden in de samenleving te werken. In deze video delen Next Level Dokters hun inzichten, ervaringen en waardevolle tips voor studenten geneeskunde en basisartsen. Leer hoe je je kunt oriënteren op jouw toekomst in de gezondheidszorg en ontdek de mogelijkheden buiten het ziekenhuis. Bekijk de video en laat je inspireren!

Wat is (een) Next Level Dokter?

Next Level Dokter is een maatschappelijk initiatief van 12 opleidingen voor artsenberoepen buiten het ziekenhuis en SBOH, werkgever voor artsen in opleiding. Opgericht om jou te helpen bij je oriëntatie op een artsenberoep dat bij je past. Want wij begrijpen dat het ontdekken van je pad soms een uitdaging kan zijn en je wellicht een aantal vragen hebt. Ga je in het ziekenhuis werken of kies je voor een artsenberoep midden in de samenleving? Wat kenmerkt nu zo’n beroep midden in de samenleving en hoe ziet de vervolgopleiding eruit? Geen zorgen, Next Level Dokter is here to help!

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies

Dus, nog even in het kort:

Als Next Level Dokter sta je midden in de samenleving. Je bent als arts actief buiten de muren van het ziekenhuis. Je komt ‘binnen’ bij mensen in hun omgeving en je kijkt naar de persoon in zijn totaliteit. Zo werk je samen met anderen aan de gezondheid van mensen en de samenleving.

Artsenberoepen midden in de samenleving

Zoals je in de video ziet, zijn er verschillende artsenberoepen midden in de samenleving. Benieuwd welke dat zijn? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Gratis persoonlijk adviesgesprek

Ben je een geneeskunde student of basisarts en wil je even sparren over een artsenberoep dat bij je past, binnen of buiten het ziekenhuis? Maak dan hier een afspraak.

Wellicht start hier dan binnenkort jouw Next Level Dokter avontuur!