Over ons

De campagne ‘The Next Level Dokter’ is een initiatief van de opleidingen voor artsenberoepen buiten het ziekenhuis en SBOH, de werkgever voor artsen in opleiding. De campagne is in samenwerking met diverse partijen tot stand gekomen en mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS).

Waarom deze campagne?

Het doel van de campagne is om artsenberoepen midden in de samenleving steviger op de kaart te zetten. Bijvoorbeeld het beroep huisarts, specialist ouderengeneeskunde, arts Verstandelijk Gehandicapten, jeugdarts, verslavingsarts, forensisch arts of vertrouwensarts. Dit zijn de artsen die we zo hard nodig hebben.

De campagne is gericht op studenten geneeskunde en basisartsen. Zij kunnen zich via dit online platform laten inspireren en oriënteren op de artsenberoepen. Met de campagne bieden we ze de informatie die ze nodig hebben om te ontdekken of een artsenberoep buiten het ziekenhuis bij hen past.

Hoe ziet de campagne eruit?

In de campagne staat de dokter midden in de samenleving centraal. Dat is de next level dokter. Deze dokter is actief in de wijk, komt ‘binnen’ bij mensen, beweegt zich in hún omgeving en kan in diverse momenten van hun leven een rol spelen. Van jong tot oud. Deze dokter kijkt naar de mens in zijn totaliteit en werkt samen met anderen aan de gezondheid van mensen en de samenleving.

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies